Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Да, така трябваше да направи правителството. Първо искаха неограничено

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgДа, така трябваше да направи правителството. Първо искаха неограничено
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Искаме актуализация на бюджета. Падат лихви по кредити

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Да, по този начин трябваше да направи държавното управление. Първо желаеха безкрайно време, само че ние искахме период. Така се съгласихме с изключителното състояние, разяснява ситуацията  в страната по Българска национална телевизия водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. 

Борисов сподели " Някаква гадина пусна този вирус... " - това основава суматоха, в случай че се ограничи от такива изявления, ще бъде добре. Ние оставаме съпротива. Те не ръководят добре здравната система. В историята на една политика обаче има моменти, когато би трябвало да излезем над партийното си говорене, когато народът е в заплаха. 

Опасявам се, че се забавиха с този щаб. Разпределихме се на групи - за ограничения в обществената, финансовата и икономическата сфера.

Болниците не би трябвало да са търговски сдружения. Частните лечебни заведения би трябвало да се включат, не могат да следят тази покруса. Дори моралния детайл би ги предиздвикал да се включат в акцията по опазване на здравето. Според нас от националния бюджет би трябвало помощ. 

Искаме актуализация на бюджета. Финансиране ще се откри.  Трябва да намерим юридическата форма. Тряба да се откри метод да се усилят заплатите на лекарите и медицинските сестри. Оказа се, че те са прави. Работодателите вършат разбор къде би трябвало да се окаже незабавна помощ. 

Трябва да се понижават лихви по ипотечни заеми, понижаване на налози, ваучери за фамилии с деца. Тези пари не са от системата на Национален осигурителен институт. Увеличихме санкциите...., кометира още Нинова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×

Източник: petel.bg


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР